Date de Contact

 Apelează 0723226333

 

Date de Contact

 

Indiferent de tema petrecerii sau de felul în care doriți să sărbatoriți alături de invitații voștri, avem resursele, cunoștințele și experiența pentru a vă ajuta să vă transformați visele în realitate.

Avem oferte pentru orice buget și nu ezitați să ne contactați pentru orice informații, cotații de preț pentru serviciile dorite și bineînțeles pentru a colabora cu noi.

Împreună vom găsi cele mai bune soluții astfel încât cele mai frumoase evenimente din viața voastră să devină momente cu adevărat de neuitat.

Inițial ne puteți contacta telefonic, prin e-mail sau folosind formularul de contact din această pagină, iar pentru a purta discuții detaliate despre oferta noastră și pentru a ne și cunoaște personal, preferăm să stabilim o întalnire la sediul nostru unde pe lângă consilierea acordată, puteți vedea exact gama și calitatea materialelor folosite, nuanțele, accesoriile, etc.

Menționăm că orice vizită la sediul nostru din Vatra Dornei se face doar pe bază de programare telefonică, de preferat cu minim 24h înainte. Este indicat acest lucru datorită faptului că nu avem un program fix de funcționare și în acest mod ne putem organiza cât mai bine timpul pentru a vă putea acorda toată atenția cuvenită.

Cerere de Ofertă

  GDPR ANPC