Echipa Bogadi Mariage Vatra Dornei

Pasiune . Creativitate . Experiență

BOGADI MARIAGE VATRA DORNEI

Abia așteptăm să ne cunoaștem și să discutăm despre cum NUNTA MULT VISATĂ poate deveni REALITATE cu ajutorul nostru!

Bogadi Mariage este o agenție de organizări evenimente din Vatra Dornei, Suceava, formată dintr-o echipă tânară, plină de creativitate și entuziasm, ce are drept obiectiv principal transformarea evenimentului special din viața voastră într-un moment de neuitat. Fie că este vorba de o nuntă, botez sau orice altă petrecere, acordăm atenție deosebită fiecărui detaliu, punem pasiune în tot ceea ce facem astfel încât rezultatul să fie unul impecabil, caracterizat de eleganță, stil și rafinament.

Ne-am început activitatea în anul 2012 cu scopul de a oferi servicii profesioniste, de calitate și, foarte important, la prețuri cât mai corecte. Am acumulat o experiență bogată în domeniu, ca urmare a celor peste 500 de evenimente de care ne-am ocupat cu succes până acum, ne-am întâlnit pe parcursul activității cu o mulțime de situații interesante din care am avut multe de învățat și putem spune, fără a fi acuzați de lipsă de modestie, că nu prea mai există secrete pentru noi în acest domeniu ci doar dorința de a ne dezvolta, de a ne perfecționa permanent activitatea și de a oferi servicii cât mai diverse, la standarde cât mai înalte. Așadar, vă invităm să studiați SERVICIILE NOASTRE, să vizitați GALERIA FOTO, iar apoi nu ezitați să ne CONTACTAȚI pentru a afla mai multe detalii despre oferta noastră și despre modurile în care putem începe o colaborare de succes!

special team for special events

Echipa Bogadi Mariage

super oferte pentru super evenimente

Pachete de Servicii / Oferte

nu mai sta pe ganduri

Cere Oferta Acum


Bogadi Mariage vă transformă evenimentul într-un spectacol unic prin pasiunea și atenția acordată fiecărui detaliu. Acoperim o gamă largă de servicii, începand de la consultanța acordată gratuit și până la diverse tipuri de aranjamente, decorațiuni, efecte speciale și accesorii specifice fiecărui eveniment. Suntem deschiși sugestiilor voastre și nu ezitați sa ne cereți orice serviciu pe care vi-l doriți chiar dacă nu-l vedeți prezentat în cadrul site-ului ... vom face tot posibilul să vi-l oferim. Vă garantăm că ne vom respecta sloganul și, în funcție de bugetul dumneavoastră, vom face tot ce ține de noi pentru a vă oferi un eveniment deosebit. CONTACTEAZĂ-NE!