Coregrafie dans miri Vatra Dornei, Suceava, Campulung, Gura Humorului

Dansul mirilor, indiferent ca e vals, tango sau mix de piese trebuie ales în functie de ceea ce credeti ca va reprezinta cel mai bine. Astfel daca va considerati a fi un cuplu mai romantic puteti alegi din multitudinea de piese de dragoste, daca vreti sa fiti mai originali faceti un mix de piese și invatati o coregrafie, daca sunteti specialisti în arta dansului atunci faceti din dansul mirilor un mic spectacol.

Majoritatea cuplurilor au o piesa a lor, care e legata de diverse momente frumoase petrecute impreuna și aleg acea piesa pentru dans. Mai sunt cuplurile care dau mana libera formatiei sa aleaga o piesa pe care o considera potrivita pentru dans, insa nu este prea bine intrucat dansul nu va fi interpretat de invitati ca ceva personal. Daca nu alegeti niciuna din variantele de mai sus mai puteti alege o piesa care va place și care are niste versuri ce surprind foarte bine povestea voastra.

Dansul mirilor este momentul în care voi sunteti în centrul atentiei și de aceea mai puteti adauga și unele efecte cum ar fi artificiile tip vulcan, balonul jambo, masina baloane de sapun sau mai extravaganta gheață carbonică.

Vă prezentăm în continuare o galerie video cu cateva sugestii de melodii pentru dansul mirilor. Vizionare placută!