Aranjamente Florale

Fotografii Aranjamente Florale Nunta Vatra Dornei - Suceava - Bogadi Mariage

Aranjamente Florale

Florile sunt unele dintre cele mai importante obiecte decorative la orice nuntă. De la buchetul miresei pană la aranjamentul meselor la petrecere, alegerea dumneavoastră în privința aranjamentelor florale este o ocazie ideală pentru a da stil petrecerii.

Florile pentru nuntă vor fi expuse toată ziua și vor apărea în marea majoritate a fotografiilor și filmărilor. Fie că este vorba de buchetul miresei sau de buchetele nașelor / domnișoarelor de onoare, de cocardele pentru nași, părinți sau pentru invitații dumneavoastră, de aranjamentele pentru petrecere, este important să fie alese florile potrivite pentru a intensifica eleganța nunții.

Alegerea florilor în concordanță cu preferințele dumneavoastră se face dintr-o gamă foarte largă de specii, toate florile fiind special importate pentru fiecare eveniment. În continuare vă prezentăm principalele aranjamente florale pe care vi le putem oferi și care în opinia noastră sunt cam cele mai importante:

   Buchetul Miresei - este de nelipsit și de neînlocuit. Pentru fiecare mireasă buchetul reprezintă simbolul unic al mariajului. Buchetul de mireasă poate avea orice formă, tipuri de flori sau culoare atâta vreme cât este în deplină concordanță cu rochia și statura miresei. Preferințele dumneavoastră, alături de sfaturile noastre vor concura cu succes către buchetul visat.

   Aranjamente Florale Prezidiu / Masă Miri - pot fi de diferite forme și mărimi: fie model central, fie stil bordură de flori pe toată lungimea mesei, fie mai multe aranjamente florale de diferite forme, mărimi și pe diverse suporturi, etc.

   Aranjamente Florale Mese Invitați - în funcție de locație și de stilul sau tema decorațiunilor puteți alege dintr-o multitudine de aranjamente florale deosebite. Acestea pot fi amplasate fie la baza mesei, în diverse ghivece și vase, fie suspendate pe suporți speciali de diferite forme și dimensiuni din sticlă, inox, cristal, fier forjat, lemn, etc. .

   Cocarde / Corsaje Mire, Nași, Părinți, Cavaleri, Domnișoare, … - florile naturale, așezate cu multă dragoste în pieptul sau la mâna invitaților voștri, îi vor face pe aceștia să intre în atmosfera de sărbătoare.

   Buchet Nașă / Domnișoare - dacă se optează pentru el, este recomandat să fie în ton cu buchetul miresei, respectând o temă floristică asemănătoare și, eventual, asortat la ținuta purtată.

   Lumânări Cununie / Botez - se recomandă să fie în armonie cromatică și din aceleași flori folosite în buchetul miresei și / sau în concordanță cu tema nunții / botezului. Aranjamentele florale pot fi sub formă de sfere, sub formă de cascadă, ghirlande de flori în spirală, etc. .

   Aranjamente Florale Arcadă Intrare - în funcție de tipul arcadei se poate opta pentru un singur aranjament floral în partea centrală (sus), pentru mai multe aranjamente desfășurate pe lungimea arcadei, ghirlandă de flori, etc.

   Aranjamente Florale Coloane / Stâlpi Intrare Sală / Biserică - se așează pe diverși suporți, eventual drapați cu voal, organza sau tulle, așezați astfel încât să formeze un culoar. Aceste aranjamente se pot folosi mai intâi la biserică (interior sau exterior) și apoi în locul unde are loc petrecerea, pentru a decora, alături de un covor roșu sau alb, intrarea sau spațiul destinat primirii invitaților.

   Aranjamente Florale Mașini - se execută pe un suport special cu ventuze ce se montează pe capota mașinii iar pe lângă acestea puteți opta și pentru niște aranjamente tip buchețele atașate de oglinzi.

   Aranjamente Florale Suspendate - se atașează pe draperia din spatele mesei mirilor, la photocorner, și poate fi de diferite forme: fie aranjament clasic, fie în formă de inimioară, globuri, costum mire / mireasă, ursuleț , fluturaș , etc.

   Aranjamente Florale Balustradă (Scări) - dacă locația unde sărbătoriți evenimentul se află situată la etaj sau dacă aveți o scară cu balustradă aflată la intrare, aceasta se poate decora cu aranjamente florale și drapaje din diverse materiale.

   Alte Aranjamente Florale de diferite forme, mărimi și cu diverse destinații - în funcție de bugetul pe care doriți să-l alocați aranjamentelor florale, mai puteți opta pentru unul sau mai multe genuri de aranjamente: ghirlande de flori naturale pentru diverse decorațiuni, buchețele de flori atașate pe spătarele scaunelor, aranjamente pentru altar biserică, aranjamente pentru masa de intrare / primire invitați, aranjamente cristelniță botez, aranjamente florale de diferite forme cum ar fi: inimi diferite mărimi , Costum Mire / Mireasă , Sfere , Ursuleț , Cățel , Pisică , Fluturaș , Îngeraș , Mașini , Puișor , Iepuraș , Litere și Cifre, etc.

Cu Noi Visele Tale Devin Realitate

  GDPR ANPC