Florile sunt unele dintre cele mai importante elemente decorative la orice nuntă. De la buchetul miresei pană la aranjamentul meselor la petrecere, alegerea dumneavoastră în privința aranjamentelor florale este o ocazie ideală pentru a da stil petrecerii.

Florile pentru nuntă vor fi expuse toată ziua și vor apărea în marea majoritate a fotografiilor și filmărilor. Fie că este vorba de buchetul miresei sau de buchetele nașelor / domnișoarelor de onoare, de cocardele pentru nași, părinți, de aranjamentele pentru petrecere, este important să fie alese florile potrivite pentru a intensifica eleganța nunții.

Vă punem la dispoziție aranjamente florale realizate atât din flori naturale cât și din flori artificiale de bună calitate, din mătase, hârtie, etc. Alegerea florilor dorite se face în concordanță cu preferințele și bugetul dumneavoastră. În continuare vă prezentăm principalele aranjamente florale pe care vi le putem oferi și care în opinia noastră sunt cam cele mai importante:

   Buchetul Miresei - este de nelipsit și de neînlocuit. Pentru fiecare mireasă buchetul reprezintă simbolul unic al mariajului. Buchetul de mireasă poate avea orice formă, tipuri de flori sau culoare atâta vreme cât este în deplină concordanță cu rochia și statura miresei. Preferințele dumneavoastră, alături de sfaturile noastre vor concura cu succes către buchetul visat.

   Aranjamente Florale Prezidiu / Masă Miri - pot fi de diferite forme și mărimi: fie model central, fie stil bordură de flori pe toată lungimea mesei, fie mai multe aranjamente florale de diferite forme, mărimi și pe diverse suporturi, etc.

   Aranjamente Florale Mese Invitați - în funcție de locație și de stilul sau tema decorațiunilor puteți alege dintr-o multitudine de aranjamente florale deosebite. Acestea pot fi amplasate fie la baza mesei, în diverse ghivece și vase, fie suspendate pe suporți speciali de diferite forme și dimensiuni din sticlă, inox, cristal, fier forjat, lemn, etc. .

   Cocarde / Corsaje Mire, Nași, Părinți, Cavaleri, Domnișoare, … - florile naturale, așezate cu multă dragoste în pieptul sau la mâna invitaților voștri, îi vor face pe aceștia să intre în atmosfera de sărbătoare.

   Buchet Nașă / Domnișoare - dacă se optează pentru el, este recomandat să fie în ton cu buchetul miresei, respectând o temă floristică asemănătoare și, eventual, asortat la ținuta purtată.

   Lumânări Cununie / Botez - se recomandă să fie în armonie cromatică și din aceleași flori folosite în buchetul miresei și / sau în concordanță cu tema nunții / botezului. Aranjamentele florale pot fi sub formă de sfere, sub formă de cascadă, ghirlande de flori în spirală, etc. .

   Aranjamente Florale Coloane / Stâlpi Intrare Sală / Biserică - se montează pe diferite modele de suporți așezați astfel încât să formeze un culoar. Aceste aranjamente se pot folosi mai intâi la biserică (interior sau exterior) și apoi în locul unde are loc petrecerea, pentru a decora, alături de un covor roșu, intrarea sau spațiul destinat primirii invitaților.

   Aranjamente Florale Mașini - se execută pe un suport special cu ventuze ce se montează pe capota mașinii iar pe lângă acestea puteți opta și pentru niște aranjamente tip buchețele atașate de oglinzi.

   Alte Aranjamente Florale de diferite forme, mărimi și cu diverse destinații - în funcție de bugetul pe care doriți să-l alocați aranjamentelor florale, mai puteți opta pentru unul sau mai multe genuri de aranjamente: ghirlande de flori naturale / artificiale pentru diverse decorațiuni, aranjamente pentru arcadă intrare, aranjamente pentru altar biserică, aranjamente pentru masa de primire invitați, aranjamente cristelniță botez, aranjamente florale de diferite forme cum ar fi: Inimi de diferite mărimi, Costum Mire / Mireasă, Sfere, Ursuleț, Fluturaș, Îngeraș, Litere și Cifre, etc.

nu mai sta pe ganduri

Cere Oferta Acum


Bogadi Mariage vă transformă evenimentul într-un spectacol unic prin pasiunea și atenția acordată fiecărui detaliu. Acoperim o gamă largă de servicii, începand de la consultanța acordată gratuit și până la diverse tipuri de aranjamente, decorațiuni, efecte speciale și accesorii specifice fiecărui eveniment. Suntem deschiși sugestiilor voastre și nu ezitați sa ne cereți orice serviciu pe care vi-l doriți chiar dacă nu-l vedeți prezentat în cadrul site-ului ... vom face tot posibilul să vi-l oferim. Vă garantăm că ne vom respecta sloganul și, în funcție de bugetul dumneavoastră, vom face tot ce ține de noi pentru a vă oferi un eveniment deosebit. CONTACTEAZĂ-NE!