Doriți ca evenimentul dumneavoastră să imprime invitaților o amintire cât mai plăcută ? Atunci, cu siguranță, trebuie folosite soluții care să ajute la acest lucru. Vă propunem o varietate de aranjamente / efecte speciale și diverse accesorii, care vor face ca evenimentul vostru să fie realmente deosebit. Momentele culminante ale serii, dar nu numai, vor fi mai romantice, mai speciale și de neuitat.

Sunteți tentați să credeți că astfel de aranjamente și efecte speciale sunt simple mofturi ? Nu este chiar așa ... momentele importante din viața noastră merită să fie marcate cu un astfel de spectacol, cu ceva ce va da fiori și va face să se simtă mai profund momentul, ceva prin care să se poată sublinia importanța evenimentului. Photo Corner, Gheață Carbonică, Fântână de Ciocolată, Lumini Ambientale, Artificii, Bule de Săpun, Baloane, Diverse Accesorii pentru Evenimente  - toate sunt la dispoziția voastră și le puteți alege. Fiți vedete cel puțin pentru o seară ! :-)

  Gheață Carbonică (Dry Ice)  -  Valsul mirilor este primul vostru dans în calitate de soț și soție. Este cel mai important moment al unei nunti, de aceea trebuie să fie un moment special. Efectul deosebit de pe ringul de dans produs de gheața carbonică cu ajutorul unui echipament special a devenit foarte popular, iar în momentul deschiderii serii cu valsul mirilor, pătura de fum ca de poveste ce va invălui ringul și dansul celor doi, parcă plutind pe un nor, vor face ca dragostea și emoția momentului să copleșească audiența.

  Lumini Ambientale / Arhitecturale  -  Orice decor de nuntă arată fantastic în lumina potrivită. Este recomandat să țineți cont de iluminarea ambientală a sălii de recepție atunci când vă planificați bugetul nunții astfel încât evenimentul să fie și un spectacol de lumină și culoare. Cu ajutorul luminilor ambientale sala se va transforma și va arăta excepțional, fie schimbând culoarea pereților în nuanța dorită și/sau luminând personalizat masa la care se află persoanele sărbătorite sau principalii protagoniști ai evenimentului. Se poate păstra o singură culoare pe tot parcursul petrecerii sau culorile se pot alterna în funcție de momentele evenimentului, cert este că invitații dumneavoastră vor fi mereu într-o atmosferă de gală.

  Artificii Interior și Exterior - Artificiile dau un farmec aparte oricărui eveniment, marcând momentele speciale ale serii ce vor ramane în memoria Invitaților și a dumneavoastră. Vă propunem artificii pentru valsul mirilor fără fum și miros, artificii pentru tort și o gamă variată de artificii de exterior (în funcție de complexitate, acestea vor fi asigurate de noi sau de o firmă colaboratoare).

  Mașină Bule de Săpun - Creează o atmosferă spectaculoasă și un efect feeric la nunți, botezuri, evenimente diverse prin producerea de baloane de săpun cu ajutorul unui jet de aer care trece prin niște orificii, alimentate cu un lichid special. Poate fi folosită la valsul mirilor, servirea tortului, amuzamentul copiilor la botezuri, etc.

  Accesorii Diverse - Invitații de Nuntă / Botez, Sticle de Nuntă, Pungi de Cadouri, Cutii pentru Prăjituri, Baloane de diferite forme și culori, Ornamente pentru mașini, Lumânări, Mărturii, Numere de Masă, Șervețele, Meniuri etc.

Contactați-ne și împreună cu dumneavoastră vom stabili care sunt cele mai potrivite accesorii și efecte speciale pentru evenimentul dumneavoastră. Menționăm, pentru clienții ale căror evenimente se vor desfășura în săli care au aranjamente proprii, că serviciile descrise mai sus se pot oferi chiar dacă nu se mai optează și pentru alte tipuri de aranjamente (sală, intrare, flori, ...). De exemplu, aveți nevoie doar de gheață carbonică sau doar de lumini ambientale, vă putem oferi fără probleme doar serviciile dorite, bineînțeles în limita disponibilitații acestora în data dorită.

nu mai sta pe ganduri

Cere Oferta Acum


Bogadi Mariage vă transformă evenimentul într-un spectacol unic prin pasiunea și atenția acordată fiecărui detaliu. Acoperim o gamă largă de servicii, începand de la consultanța acordată gratuit și până la diverse tipuri de aranjamente, decorațiuni, efecte speciale și accesorii specifice fiecărui eveniment. Suntem deschiși sugestiilor voastre și nu ezitați sa ne cereți orice serviciu pe care vi-l doriți chiar dacă nu-l vedeți prezentat în cadrul site-ului ... vom face tot posibilul să vi-l oferim. Vă garantăm că ne vom respecta sloganul și, în funcție de bugetul dumneavoastră, vom face tot ce ține de noi pentru a vă oferi un eveniment deosebit. CONTACTEAZĂ-NE!