Vă propunem mai multe variante de amenajarea a unui decor pentru fotografii, un așa numit ”Photo Corner”, special gândit pentru voi și evenimentul vostru. Acesta poate fi amenajat în funcție de locație, fie în interior, fie în aer liber și avem o mulțime de modele din care puteți alege.

Câteva variante disponibile:

  1. Decor clasic și elegant din voal, flori artificiale și alte diverse accesorii;
  2. Panouri rotunde care fie pot avea fundal alb sau alte culori, fie pot fi de forma unui cerc cu mijlocul gol sau cu decorațiuni suspendate. Panourile pot fi decorate în diverse tematici, cu baloane, cu flori, diverse accesorii, etc.
  3. Panou alb dantelat sub formă de porți de diferite dimensiuni care poate fi decorat cu flori artificiale / de hârtie, etc.
  4. Decor cu fundal verde, imitație de verdeață, care de asemenea poate fi accesorizat în diferite variante, cu flori artificiale, baloane, etc.
  5. Decoruri vintage din lemn accesorizate cu drapaje din voal și flori artificiale;
  6. Alte diverse variante de decoruri și suntem deschiși sugestiilor care ar putea veni inclusiv de la clienții noștri.

Pe lângă diversele decoruri folosite, se pot utiliza diverse accesorii care vor ajuta la realizarea unor fotografii speciale. Se pot folosi rame vintage de diferite dimensiuni, articole vestimentare haioase, plus așa numitele ”photo booths” care reprezintă de fapt diverse decupaje din carton sau alte materiale de diferite forme și culori (ochelari, mustăți, texte diverse ...) și care vor contribui cu siguranță la buna dispoziție a invitaților.

nu mai sta pe ganduri

Cere Oferta Acum


Bogadi Mariage vă transformă evenimentul într-un spectacol unic prin pasiunea și atenția acordată fiecărui detaliu. Acoperim o gamă largă de servicii, începand de la consultanța acordată gratuit și până la diverse tipuri de aranjamente, decorațiuni, efecte speciale și accesorii specifice fiecărui eveniment. Suntem deschiși sugestiilor voastre și nu ezitați sa ne cereți orice serviciu pe care vi-l doriți chiar dacă nu-l vedeți prezentat în cadrul site-ului ... vom face tot posibilul să vi-l oferim. Vă garantăm că ne vom respecta sloganul și, în funcție de bugetul dumneavoastră, vom face tot ce ține de noi pentru a vă oferi un eveniment deosebit. CONTACTEAZĂ-NE!