Decoruri Baloane

Fotografii Decoruri Baloane Nunta Botez Vatra Dornei - Suceava - Bogadi Mariage

Decoruri Baloane Pentru Nuntă / Botez

Adaugă un strop de magie evenimentului tău cu decorurile realizate din baloane în culori simple sau viu colorate. Principalele aranjamente din baloane pe care le oferim sunt:

  Arcade din Baloane - De formă rotundă sau dreptunghiulară, arcadele pot fi folosite pentru decorarea intrărilor la diverse evenimente, pentru inaugurări de magazine, etc.

  Decor Fotografii din Baloane - Panourile pentru realizat fotografii sau așa numitele ”Photo Corners” au o popularitate tot mai mare la evenimente, fie că sunt nunți, botezuri sau alte petreceri. Decorurile speciale pot fi realizate sub diverse forme din baloane de mărimi variate, mate, lucioase sau metalizate, acestea având în final un aspect foarte spectaculos.

  Balon Jumbo - Un balon rotund de dimensiuni mari, ce conține mai multe balonașe mici sau eventual și confetti, care se sparge într-un anumit moment al evenimentului (valsul mirilor, petrecerea de botez, unde poate fi o încîntare pentru copii, la aniversări) creând un efect de ”ploaie” de baloane.

  Baloane pentru Mesele Invitaților - Aranjamente din baloane (latex sau folie) pentru mesele invitaților folosite îndeosebi la botezuri, dar și la alte petreceri.

Cu Noi Visele Tale Devin Realitate

  GDPR ANPC